1. 30 augustus 2017

  De dag waar ik in principe alle vertrouwen in de vrouw en vrouwen kwijt ben geraakt. Je vraagt ze één ding en toch krijgen ze het voor elkaar om zich er niet aan te houden en het tegenovergestelde te doen. En dan nog durven te beweren dat de man dit veroorzaakt heeft. Ik begrijp het niet en ik zal het ook nooit van mijn leven begrijpen.

  Je kunt veel tegen mij flikken. Ik ben een sterk mens en ik ben daar dankbaar voor, maar je hart doorboort voelen worden is echt pijnlijk. Natuurlijk, er zijn ergere dingen in het leven, maar het maakt de wond er niet minder op. Augustus is normaliter een leuke maand voor mij, maar soms heb je van die jaren waarin het volledig misgaat; dit is er zo een. Ja, het hoort bij het leven en ik denk dat ik er maar aan moeten gaan wennen. Echte mannen kunnen incasseren en zullen er niet voor wijken om te strijden voor wat ze waard zijn en wat ze voelen, maar alleen kun je het niet aan.

  Het is moeilijk om te omschrijven wat ik voel. Verdriet, pijn, ongeloof. Die drie woorden kunnen het enigszins samenvatten, maar het is bij lange na niet genoeg om het gevoel te kunnen geven dat ik zelf heb. Misschien is dat maar goed ook. Er zit een leeuw in mij, een leeuw met veel vuur en passie en het lijkt erop dat ik de enige ben die hem kan temmen.

  Ach, lieve dagboek, dat was het dan voor vandaag. Dank dat je naar me luistert.

  Ook interessant:  31 mei 2015
  0
  0

Ik wil hier ook wat over zeggen

Geef me een andere volkab

Deel je kennis over 30 augustus 2017 en verlicht

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*