1. Animatievideo

  Voor jouw animatie ontwikkelen wij een eigen, unieke stijl die past bij je boodschap en aansluit bij je organisatie. Dit kan gaan om een bedrijfslogo, maar ook om een animatie. Zo kun je op een slimme manier veel aandacht krijgen voor je logo animatie en de blits maken met je logo animatie.

  Daarom maken we steeds vaker 2D-animaties voor corporate communicatie of bijvoorbeeld voor social media campagnes. Het prijskaartje van een animatie laten maken kan onderling erg verschillen. Het voordeel van animatie is dat alles mogelijk is, en daarmee lukt het om ieder onderwerp, product of concept eenvoudig te visualiseren.

  Wij hebben jaren onderzoek teruggebracht naar een begrijpelijke uitleganimatie van ongeveer 4 minuten. Bovendien helpen deze animaties mee om bezoekers langer op je website te houden. We verzorgen professionele 2D Animatiefilms in een korte doorlooptijd voor scherpe tarieven.

  Animatiefilm of animatie video laten maken? Wil je meer informatie over het laten maken van een animatie? De ideale animatie video past perfect bij de identiteit van je bedrijf. Je kan eventueel ook aparte tekstvakken maken voor elke alinea en dan de animatie toevoegen (ligt er volgens mij aan welke versie je van PowerPoint hebt).

  Wanneer we een uitleganimatie maken, dan volgen we een bepaald stappenplan. Wij bedenken en maken 2D animatie films! Daarom is het belangrijk dat het animatie-aanbod aansluit bij de wensen van uw gasten. Het zetten van een animatie video op de frontpage van je website houdt de aandacht van de klant vast.

  Dan zijn de mogelijkheden eindeloos. Hierdoor wordt de aandacht van je kijker direct gevestigd op de inhoud van je verhaal. Proces animatie: Wil je het werk- of productieproces van jouw bedrijf in beeld laten brengen? Op Youtube zijn uitleganimaties voor verschillende branches booming.

  Van niet-van-echt-te-onderscheiden realistische 2D tot de meest rakende 2D animaties. Dit kunt u doen doormiddel van een storytelling video. Wij leveren de briefing, het script en de voice-over aan. Explanimation is een korte animatievideo waarin vaak in maximaal 1 minuut iets wordt uitgelegd of verduidelijkt.

  Vanuit ons ontwerp perspectief gebruiken we veelvuldig 2D visualisatie, hiermee is het voor ons eenvoudig dit te verwerken tot animatie. Hieronder leggen we uit hoe een uitleganimatie je kan helpen bij interne communicatie. Daarvoor kijken we naar je doel, doelgroep en je huisstijl. Dan beginnen we aan de productie.

  Via een externe partij hebben wij deze uitleganimatie mogen maken. Voor mijn logo voorbeeld gebruikte ik een 50 milliseconde vertraging voor elk frame. Het resultaat zijn explanimations, infographics, datavisualisaties en one-page explainers die doen wat ze moeten doen: een boodschap overbrengen bij je doelgroep. Het gaat dan uiteraard niet alleen om animatie videos, maar het geeft de noodzaak aan om nu in te stappen en videos te gebruiken in je marketingstrategie.

  Waarom is het nu eigenlijk zo belangrijk om een thema te kiezen wanneer je een animatie gaat laten maken? En dat is meteen de kracht: door overbodige zaken weg te laten in een animatie en ze te simplificeren, blijft de focus constant op de voordelen voor je doelgroep.

  Wij zetten jouw verhaal om naar een originele uitleganimatie die past bij het bedrijf. Leuk om bijvoorbeeld op social media te plaatsen of als speciaal element op een website. Een animatie video laten maken? Heb je een verhaal te vertellen, maar vind je het lastig om het voor het voetlicht te brengen? Neem gerust contact op als u zelf overweegt om een animatie te laten maken.

  Onze video is op 1 minuut en 28 http://Realitysandwich.com/?s=seconden%20uitgekomen">seconden uitgekomen. Met een animatie kun je het verhaal van je organisatie op een leuke manier vertellen, processen eenvoudig uitleggen en http://www.webshopcommercial.nl/kosten-uitleganimatie-laten-maken">voordelen animatie filmpje laten maken duidelijk visualiseren. Een infographic laten maken kan je hier mee helpen. Er kunnen niet alleen cartoons op, maar ook filmpjes.

  Het opnemen van uw uitleganimatie gebeurt bij ons in 4 belangrijke fasen. Omdat in een 2D animatie er twee keer zoveel frames per seconde gebruikt worden zijn de bewegingen altijd vloeiend en enorm gedetailleerd. Neem contact met ons op voor een adviesgesprek over de mogelijkheden.

  Als je een explainer video wilt laten maken, dan kan het budget voor een kwaliteitsvideo al gauw enkele honderden euro’s zijn. Wanneer je ervoor kiest om een animatie door ons te laten maken, gaan wij samen met jou aan de slag. Het verhaal stellen we samen op tijdens een creatieve sessie.

  Hierdoor zal je het maximale uit je video kunnen halen. Meestal ondersteunt met een sprekende voice-over. Dat verhaal wil je op een simpele en creatieve manier aan de wereld vertellen. De klant komt met een eerste opzet en wij passen het zo nodig aan en schrijven het om naar een pakkend verhaal in spreektaal.

  Waarom illustratie of animatie? Ook kan u de visuele identiteit van uw bedrijf of organisatie gemakkelijk tot leven laten komen. Als laatste zal een passende voice-over geplaatst worden die het verhaal voor je gaat vertellen.

  Als je overweegt om animaties te gaan inzetten gaan we graag het gesprek met je aan over de mogelijkheden. We maken een gedetailleerde uitleganimatie en bieden daarnaast meerdere opties op het gebied van geluid en uiterlijk van de video. Gewoon een professionele clip maar dan voor een fractie van de normale kosten! Wanneer je een eigen bedrijf hebt wil je natuurlijk hier reclame voor maken.

  Als je een animatie video op Youtube plaatst heb je 53x meer kans om op de eerste pagina van google te komen.

  0
  0

Ik wil hier ook wat over zeggen

Geef me een andere volkab

Deel je kennis over Animatievideo en verlicht

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*