1. feit dat er geen gratis plastic tasjes worden meegegeven

  Een feit dat me begint te irriteren. Je hebt net wat afgerekend bij de kassa, wat al teringduur is (belasting, inflatie, blablabla) en dan wacht je geduldig totdat de caissiere er een zak c.q. plastic omheen doet, waarna er een moment van stilte blijft. Jij kijkt haar aan, zij kijkt jou aan… er gebeurt niks meer.

  – “Oh ja, het is niet gratis meer natuurlijk. Hoeveel moet ik betalen voor zo’n tasje?”
  – 15 cent meneer

  Dat ze me dwingen dit überhaupt te vragen. Wie verzint dit soort idiote maatregelen?

  0
  0

Ik wil hier ook wat over zeggen

Geef me een andere volkab

Deel je kennis over feit dat er geen gratis plastic tasjes worden meegegeven en verlicht

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*