1. het vertrouwen in de mens verliezen

  Het gevoel dat ik langzaam meer zeker krijg. Waarom zijn mensen zulke grote idioten? Waarom zijn ze niet te vertrouwen? Wanneer komt er een einde aan? Ik hoop nu echt dat de Maya’s gelijk krijgen.

  (zov: 21 december 2012 einde van de wereld)

  Ook interessant:  echte liefde
  0
  0

Ik wil hier ook wat over zeggen

Geef me een andere volkab

 • het vertrouwen in de mens verliezen

  Denk dat ik dit gevoel nu al een tijdje heb. Goede mensen vinden is lastig. Ik ken er maar een handjevol en zelfs die lijken op een gegeven moment niet meer te vertrouwen, waardoor je in benarde situaties terechtkomt.

  Ik wou dat er een mogelijkheid was mezelf op te sluiten met alleen de allerbesten en alles eromheen te verwijderen, zodat we in vrede kunnen leven. De wereld is niet bedoeld voor zwakkelingen die zichzelf niet in bedwang kunnen houden en anderen kwetsen, maar toch wemelt het van die mensen en ze lijken zich van geen kwaad bewust.

  (zov: dat is het leven)

  0
  0

Deel je kennis over het vertrouwen in de mens verliezen en verlicht

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*