1. lange afstandsrelatie

  Een lange afstandsrelatie is te doen. Er zullen altijd mensen zijn die zullen zeggen dat het niet te doen is, maar het is zeker te doen. Het enige dat telt, is dat je van elkaar houdt. Ik heb een paar mensen gekend die zo’n relatie hebben gehad. In totaal drie mensen, ja. Twee daarvan zijn getrouwd en gelukkig. Eentje heeft niet kunnen trouwen. Toen ik vroeg waarom dat niet is gebeurd, zei hij dat hij het thuis moeilijk had en geen energie meer had om er wat van te maken. Toen ik hem vroeg of hij daar geen spijt van heeft, zei hij dat hij er enorm veel spijt van heeft, maar niets meer kan doen omdat zij hem niet meer wil (wat te begrijpen valt, dan).

  Een relatie is een relatie, zo kijk ik ernaar. Liefde is liefde. Het maakt niet uit hoe ver je van elkaar vandaan bent; de afstand van jouw hart naar zijn / haar hart is hetgeen dat telt en tegelijkertijd ook het enige dat telt. Als je elkaar aanvoelt, als je de signalen die je naar elkaar geeft begrijpt en vooral: als je van elkaar houdt, dan kun je ALLES overwinnen. Letterlijk alles. De ene dag zal het wat minder zijn, de volgende dag is het weer geweldig. Ups and downs heb je altijd en die zul je behouden. Die downs heb je zelfs vaker als je met elkaar bent, dus dat is niet inherent aan zo’n lange afstandsrelatie, terwijl veel mensen denken van wel.

  Weet je, lieve dagboek, ik probeer altijd een goed mens te zijn. Ik heb geleerd een goed mens te zijn van mijn ouders. Zelfs mensen die jou als stuk vuil behandelen, dien je met respect te behandelen, want uiteindelijk doe je alles voor jezelf. Waarom zou jij je niveau verlagen, toch? Juist. Soms kom je echter op een punt waarin je wil schreeuwen, waarin je met je vuisten op tafel wil slaan om aan te geven wat je voelt. Het is lastig als mensen het niet begrijpen of het niet willen begrijpen. Heel erg lastig, geloof me, maar je komt er wel overheen. Als je van elkaar houdt, dan kom je er zelfs heel makkelijk overheen.

  Ook interessant:  nitwit

  Een lange afstandsrelatie is een echte relatie waarin het geven en nemen is. Soms is een liefdevolle bericht, een liefdevolle foto of een moment van: “ik denk aan je”, voldoende om je energie, je passie en je vuur weer (terug) te krijgen. Het is aan de twee tortelduifjes om aan te voelen wanneer dit moet en hoe frequent dit moet. Persoonlijk probeer ik altijd mijn liefde te tonen, zodat ze ziet hoeveel ik om haar geef en dat ze weet dat ik te vertrouwen ben. Ik geef zelfs aan waar ik ben en wanneer ik van huis ga, omdat ik voel dat ik dat gewoon moet doen, want dat zorgt ervoor dat ze weet waar ik ben en met wie ik ben en al. Vertrouwen is het aller aller aller allerbelangrijkste bij zo’n relatie, maar zeg nou zelf: dit geldt voor elke relatie, ongeacht de afstand!

  Jezelf wegcijferen is ook onderdeel van zoiets. Je zegt misschien wel dingen die je nooit zou doen. Je doet misschien dingen die je nooit zou doen, maar toch doe je het, omdat je om haar / hem geeft. Je houdt van die persoon, dus dan is het normaal, maar vergeet niet: het moet van beide kanten komen! Het is gewoon belangrijk dat je elkaar aanvoelt en dat je elkaar helpt te begrijpen, zodat het geen rare gesprekken of situaties oplevert, want dat wil je niet. Je moet elkaar kunnen vertrouwen op elk gebied, zo simpel is dat.

  Als je de ware hebt gevonden met wie je denkt je hele leven vol te kunnen maken, kinderen te kunnen krijgen en gewoon de liefde te bedrijven, dan zou ik zeggen: afstand is wat je er zelf van maakt! Praat met elkaar, geef om elkaar en de rest komt vanzelf, geloof mij.

  Hopelijk ga ik hier binnenkort vertellen over een succesvolle lange afstandsrelatie die transformeert in de liefde van m’n leven, de vrouw van m’n dromen en het beste dat me ooit is overkomen. Nog even geduld!

  0
  0

Ik wil hier ook wat over zeggen

Geef me een andere volkab

Deel je kennis over lange afstandsrelatie en verlicht

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*