1. Mohammed Salah

  Egyptenaar van FC Basel die na dit jaar de overstap zal maken naar een grotere club. Dat kan gewoon niet anders. Hij is veel te goed voor de Zwitserse competitie.

  Ook interessant:  Mohamed Salah Ghaly
  0
  0

Ik wil hier ook wat over zeggen

Geef me een andere volkab

 • Mohammed Salah

  Zoals gezegd is ie op weg naar een uitmuntende competitie. Salah staat in de belangstelling van o.a. Liverpool en Chelsea. De laatste heeft een bod van 15 miljoen Euro gedaan. Meer dan goede vervanger van Juan Mata.

  0
  0
 • Mohammed Salah

  Egyptenaar die de overstap heeft gemaakt naar AS Roma. Hij was de publiekslieveling bij Fiorentina en maakte furore in de Serie A, dus ik kan begrijpen dat de Fio-fans niet heel blij zijn met zijn transfer. Neemt niet weg dat het tof is om hem nog in de Serie A te mogen bewonderen.

  0
  0
 • Mohammed Salah

  Ook wel bekend als “King of Egypt” bij Liverpool. Heeft dit seizoen de pannen van het dak gespeeld en is een regelrechte sensatie met 40+ goals in de Premier League.

  Vandaag werd ie toegetakeld door die klootviool die we Sergio Ramos noemen. Hij vloerde hem als een judoka waardoor Salah huilend van het veld moest tijdens de Champions League finale. Triest.

  Hopen dat ie het WK niet zal missen.

  0
  0

Deel je kennis over Mohammed Salah en verlicht

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*