1. Philadelphia

  Philadelphia, of Philly zoals het door de Amerikanen wordt genoemd, is een stad in het oosten van de Verenigde Staten en is de grootste stad in de staat Pennsylvania. De stad speelde een belangrijke rol in de geschiedenis van de Verenigde Staten. Ze werd gesticht in 1681, was in 1776 toneel van de Amerikaanse onafhankelijkheidsverklaring en was van 1790 tot 1800 de hoofdstad van de Verenigde Staten

  (zov: Broederliefde)*

  (zov: Philadelphia-experiment)

  Ook interessant:  Cambridge
  0
  0

Ik wil hier ook wat over zeggen

Geef me een andere volkab

 • Philadelphia

  Philadelphia. Deze stad kent twee helften, voor zover ik heb kunnen zien. Een oude gedeelte (Old City) met allerlei toeristische attracties waaronder de Liberty Bell en de plek waar de VS ooit is gesticht en een gedeelte waarin we de zogenaamde Rocky Steps kunnen zien aan het einde van de mooie Franklin Square waar de vlaggen van alle landen hangen (behalve die van Turkije, want die was versleten ofzo, biatches!).

  De Philadelphia City Hall is prachtig om te zien. Trouwens ook erg jammer dat het LOVE Park werd verbouwd. In plaats daarvan stond er een AMOR standbeeld bij Franklin Square.

  Het is ook de stad waarin ik mijn eerste Tauros* wist te vangen, voor het eerst me relatief ongemakkelijk voelde in de Verenigde Staten en de stad waarin ik voor het eerst in een Marriott hotel heb verbleven (wat een gaaf hotel trouwens).

  Zou ik er nog een keer naar toe willen gaan? Hmm, lastige vraag, maar ik denk dat het antwoord NEE zal zijn.

  0
  0

Deel je kennis over Philadelphia en verlicht

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*