Ravenman

Bvd

Binnenlandse Veiligheidsdienst, de voorloper van de AIVD.

Theo Van Gogh

Radicale agent-provocateur, zoon van een ex-BVD-er, familie van de legendarische Vincent van Gogh. Zogenaamd ‘vermoord’ door Mohammed B. maar in werkelijkheid leeft ie in een ander land met een andere identiteit en uiterlijk.

Vlucht MH17

Een Maleisisch vliegtuig wat door ‘Russische terroristen’ uit de lucht geschoten moet zijn, maar waar nooit bewijs voor is geleverd.

Paulo Bento

Huidige bondscoach van het Portugese nationale voetbalteam. Afkomstig van Sporting Lissabon waar hij 6 nationale bekers wist te winnen, maar nooit kampioen werd.

Beşiktaş

Oudste voetbalclub van Turkije, opgericht in 1903 door de Ottomaanse elite. Haar kleuren zijn zwart-wit en de logo is een adelaar.

Beta

Test-versie van een product, wat veelal kinderfouten, bugsen startproblemen bevat.

Ravenman II

De geïncarneerde versie van Ravenman en eerste generatie schrijver. Gedood door de NSA, tot leven gewekt door een mythische raaf en herrezen uit zijn eigen as als Ravenman II. De treinen rijden dus weer.

LAPD

Los Angeles Police Department – politiekorps van de stad Los Angeles. Spelen de hoofdrol in films als Heat, Rush Hour, Lethal Weapon, Training Day, L.A. Confidential en Die Hard.

Christopher Dorner

De zogenaamde ‘cop-killer’ waar momenteel de halve Amerikaanse politiemacht jacht op maakt. In werkelijkheid een oud-agent die jaren geleden ontslagen werd omdat hij de corruptie van de LAPD te kaak durfde te stellen. Nu schilderen ze hem af als een

kwik

Zeer giftige zware metaal wat zich in kwikoxide omzet als het in aanraking komt met de lucht. hoopt zich op in het menselijk lichaamen brengt onherstelbare schade toe aan de hersenen, nieren en het zenuwgestel. In veel landen is het

glucose-fructosesiroop

Vaak ook glucosesiroop, fructosesiroop of glucose-fructosestroop genoemd. Het wordt gewonnen uit maïs en werd voor het eerst gebruikt in de Verenigde Staten van Amerika door Coca-Cola en Pepsi omdat het zoeter en goedkoper als suiker was. Anno 2013 zit het

Ariërs

Aanduiding uit het Sanskrietvoor alle Indo-Iraanse en Indo-Germaanse volkeren. Iranbijvoorbeeld betekent letterlijk in het perzisch”land van de Ariërs”. De term Ariërs heeft dus niets met Hitler of blond haar en blauwe ogen te maken, hoevaak we het ook mogen horen

Adolf Hitler

Na Alexander de Grote, Julius Caesar en Napoleon Bonaparte de grootste Europese veldheer uit de geschiedenis. Helaas verkeerd begrepen en altijd tegengewerkt.

ADO Den Haag

Historisch voetbalbolwerk en ooit de club met ‘de gevaarlijkste supporters van West-Europa’ volgens de UEFA

Made in Israel

Producten afkomstig uit Israël. Voorbeelden hiervan zijn de clusterbom, XTC-pillen, kinderporno, menselijke organen en steenharde dadels.

    ❤ Nog geen favorieten