1. 0
  0

Ik wil hier ook wat over zeggen

Geef me een andere volkab

 • Sierd de Vos

  Becommentarieert een wedstrijd zodanig dat ik er slaap van krijg. Over “uitspraken om van te smullen” heb ik dan nog niet gesproken..

  0
  0
 • Sierd de Vos

  Regelrecht uit zijn Facebook-account:

  — quote —

  Ik heb hier wedstrijden gezien, mensen. Valery Karpin.. kent u die nog? Die is nu technisch directeur, want, ruim in de 40, bij Spartak Moskou. Maar de grootste kunstenaar, dat was zeg maar de, de Eric Cantona van Rusland. Aleksandr Mostovoooii! Dawei, dawei, Mostovoi.. Die heeft hier ook een jaar of vijf gezeten. Goh wat een feest. Ook voor de horeca. (…)
  Wat een feest was vroeger hier kijken naar Celta. De vader van Thiago en Rafael Alcantara, Mazinho, speelde hier op het middenveld. En dan had je Karpin. En nog veel erger was die Mostovoi. Elke avond in een nachtclub, maar wél voetballen.. Aleksander Mostovoi. Die werd vaker geschorst door de club, dan door de bond. Omdat ie ergens weer was gesignaleerd op vrijdagavond in een tent waar het niet mocht. Althans niet op vrijdagavond.. Maar de leukste is Gustavo Lopez. Het is echt gebeurd daar ben ik bij geweest, dat aan de rechterkant van het veld (..) daar ging een bal uit, waar Gustavo Lopez achteraan moest dat is een linksbenige speler, speelde altijd links, maar hij stond een keer op rechts en toen moest ie achter een bal aan en die ging nét uit. En de grensrechter zei “die bal is uit”, die begon te vlaggen.. En toen zei Gustavo Lopez , dat is vrij normaal in Argentinië; “Ik puntje puntje puntje je moeder in haar puntje puntje puntje”. En dat is dan niet aan de voorkant.. En.. nou daar werd die grensrechter boos om, en die ging dát weer vertellen tegen de scheidsrechter. Maar toen had je nog niet van die telefoontjes. Dus die man roept dat óver het veld naar de scheidsrechter die in de middencirkel stond. En die dacht dat het tegen hém was. Toen kreeg de scheidsrechter ruzie met de grensrechter. Alleen maar omdat Gustavo Lopez dat gezegd had..

  — quote —

  0
  0

Deel je kennis over Sierd de Vos en verlicht

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*