1. Uit verveling naar Christelijke Amerikaanse radio’s luisteren

  Wij zijn op zoek naar testers! Klik hier om te helpen met testen en geef je mening door hier of daar een topic te openen.

  Iets dat ik vandaag aan het doen ben. Heb even een app geïnstalleerd zodat ik toegang heb tot buitenlandse radio’s. Ik heb gekozen voor Spirit FM, puur omdat de naam mij al een fijn gevoel gaf* en nu kan ik niet meer zonder de magnifieke propaganda.

  “Do you want to do good things for God or for yourself? Is that what you want?”
  “He will pay you.”
  “Let us go to the Kingdom of Heaven.”

  0
  0

Ik wil hier ook wat over zeggen

Geef me een andere volkab

Deel je kennis over Uit verveling naar Christelijke Amerikaanse radio’s luisteren en verlicht

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*