1. Valentijnsdag alles-in-één pak rammel

  Wij zijn op zoek naar testers! Klik hier om te helpen met testen en geef je mening door hier of daar een topic te openen.

  Een cadeau die ik haar op 14 februari 2013 wil geven als ze steeds van me verwacht dat ik iets moet kopen, geven of romantisch moet doen. Hey mooie zeikschuit van me; weet je dan niet dat dit een doodgewone dag is en dat ik altijd van je hou, ook al koop ik niks voor je? Moet ik per se “romantisch” doen om te laten zien hoeveel ik om je geef? Bitch, je stresst me en daarom verdien je deze pak rammel.

  Overigens raad ik dit alle mannen aan. Het is gratis en het geeft een bevrijdend gevoel voor zowel man als vrouw.

  Ook interessant:  op Valentijnsdag cadeau kopen voor ex-vriendin
  +1
  0

Ik wil hier ook wat over zeggen

Geef me een andere volkab

 • 0
  0

Deel je kennis over Valentijnsdag alles-in-één pak rammel en verlicht

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*