1. Volkabulaire gebruiken als biechtstoel

  Ik zie dat ik de laatste tijd heel veel persoonlijke dingen op Volkabulaire aan het droppen ben en ik moet bekennen dat het me oplucht. Het is heerlijk om anoniem* zulke dingen te kunnen plaatsen, wetend dat niemand me wat kan doen. Je moet zulke dingen toch ergens kwijt, dus ja, dan maar VKB.

  Misschien moeten we binnenkort ook een aflatenhandel beginnen, dat zou ook kunnen werken.

  (zov: biechten)
  (zov: aflaat)
  (zov: Christendom)

  Ook interessant:  denken dat je uit Volkabulaire gegooid wordt als je een volkab niet kunt vinden
  0
  0

Ik wil hier ook wat over zeggen

Geef me een andere volkab

Deel je kennis over Volkabulaire gebruiken als biechtstoel en verlicht

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*