1. Ziggo vs NLEx

  Ik moet zeggen dat toen ik op zoek ging naar een beter alternatief voor Ziggo, ik daar best veel moeite mee had. KPN was veel te duur en een beter alternatief leek daar niet echt te zijn. Telfort is relatief goedkoop, maar biedt gewoon te weinig voor het geld dat je betaald.

  Toen kwam ik NLEx tegen en na wat reviews gelezen te hebben ben ik er voor gegaan.

  Het kost me bijna de helft minder en ik krijg nagenoeg alles dat Ziggo me ook aanbiedt voor 80 Euro per maand. Bij NLE ga ik ongeveer 50 Euro betalen, wat natuurlijk een fantastisch laag bedrag is als je het gaat vergelijken met wat ik voor Ziggo betaalde.

  En guess what? NLEx’s bereik is vele malen beter, internet loopt niet vast en is dus geheel betrouwbaar.

  Toppertjes, bij NLEx. De stakkers van Ziggo wilden mij nog een korting geven toen ik ze belde om op te zeggen. Oh, en NLEx zwartmaken, dat kunnen ze ook. Niets is minder waar: NLEx is toppie.

  Mijn vergelijking:

  Ziggo:
  + Ziggo Sport
  + Ziggo Go
  + CI+ module kaart

  – Slecht bereik
  – Slechte klantenservice
  – Haperend internet
  – Zeer duur

  NLEx:
  + Interactieve tv online
  + Relatief goedkoop
  + Gratis versterker
  + Goed bereik
  + Betrouwbaar

  – Geen CI+ module kaart

  Ook interessant:  Van Persie vs. Huntelaar
  0
  0

Ik wil hier ook wat over zeggen

Geef me een andere volkab

Deel je kennis over Ziggo vs NLEx en verlicht

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*