1. mok bedrukken met tekst en definitie van volkabulaire

  Op zoek naar het perfecte cadeau of een persoonlijke touch aan je koffiemoment? Een gepersonaliseerde mok met tekst of naam met definitie vanuit Volkabulaire is niet alleen origineel, maar ook nog eens ideaal voor elke gelegenheid. Geef jouw mok een persoonlijk tintje door jouw eigen tekst en definitie toe te voegen – en link deze met onze unieke QR code naar de definitie in kwestie. Er is geen betere manier om jouw verhaal te delen dan met een unieke, op maat gemaakte mok: bestel het nu!

  Gepersonaliseerde mok met eigen tekst
  +14
  -4

Geef me een andere volkab

 1. Pokémon kaarten

  Pokémon kaarten zijn kaarten van de anime en game Pokémon, welke beroemd is onder de jeugd maar ook volwassenen. De kaarten kunnen worden gebruikt in de TCG game van Pokémon.

  Voor de waarde van Pokémon kaarten is TheCardSeller hét adres om de prijzen en waarde van de kaarten te checken, maar ook om je collectie te beheren, bij te houden en te checken of je kaarten wel echt of nep zijn.

  Waarde Pokemon kaart

  Waarde van nieuwste set Scarlet & Violet

  Zijn mijn Pokemon kaarten echt of nep?

  +25
  -25

Geef me een andere volkab

 1. Knight Rider

  De serie van mijn jeugdjaren. Met name KiTT kreeg al mijn aandacht, aangezien ik een autofreak was. De dingen die KiTT kon doen, die mooie zwarte chassis met de even zo mooie rode flitsende lichtsensor maakte me helemaal blij. En dan heb je natuurlijk David Hasselhoff en zijn acteerwerk die ik toen al als ‘goed’ beoordeelde*.

  Oh en natuurlijk… Die intro met de tune… Pffff.

  0
  0

Geef me een andere volkab

 1. 0
  0

Geef me een andere volkab

 1. januari

  Maand waarin ik nagenoeg elke dag slaperig ben en veel werk moet verrichten, omdat heel veel anderen op vakantie zijn. Erg fijn hoor!

  0
  0

Geef me een andere volkab

 1. 0
  -1

Geef me een andere volkab

 1. Raymond van Barneveld

  Voorheen een postbode, tegenwoordig één van ’s werelds beste darters, al lijkt het beste er van af te zijn. Neemt niet weg dat ie ook rake klappen uitdelen met zijn woorden. Zeikschuit Johan Derksen en de grote idioot René van der Gijp krijgen erlangs van Barney.

  quote

  Soms kijk ik sport. Liefst met Jack van Gelder of Toine van Peperstraten als presentator. Zij laten mensen in hun waarde. Johan Derksen, dat is andere koek. Hij noemt ons darters ‘kermisklanten’. Met al dat soort vuilspuiterij vult hij z’n zakken’.

  ‘Van der Gijp verkoopt ruim 500.000 exemplaren van zijn boek, omdat hij mensen uitlacht en naar beneden haalt. Nou, knap hoor.

  quote

  Bron: (http://www.ad.nl/ad/nl/1530/Darts/article/detail/3369058/2012/12/27/Van-Barneveld-Johan-Derksen-is-een-vuilspuiter.dhtml)

  0
  0

Geef me een andere volkab

 1. confederalisme

  Het confederalisme of confederatie is de tegenhanger van het federalisme. Waar bij het federalisme de federatie (de gehele staat) onafhankelijk is, is bij een confederatie niet echt ‘1 staat’. Er zijn meerdere staten/landjes die dan samen het geheel moeten runnen door middel van afspraken en verdragen.

  Vroeger waren bijv. Nederland en de Verenigde Staten een confederatie. Tegenwoordig wordt geprobeerd om van België een confederatie te maken.

  0
  0

Geef me een andere volkab