1. je geliefde bedriegen

  Iets dat alleen de allergrootste idioot zal doen. Ik ben zo’n idioot. Heb al meerdere malen aangegeven dat ik d’r heb bedrogen en ik heb er echt heel veel spijt van. Zij wilde niet naar me luisteren, hetgeen ik heel goed kan begrijpen, maar zij wist ook dat we voor elkaar gemaakt waren. Ik weet het, ik heb het verpest, maar ik wilde het goedmaken; zij wilde me geen kans geven. Ook dat begrijp ik, maar ik betreur het ten zeerste, want ik heb ongelofelijk veel spijt en weet dat het allemaal goed gekomen zou zijn als ze had geluisterd.

  Hoe dan ook… Nooit doen… Nooit! Maak het uit of in ieder geval, wat je ook doet; niet bedriegen.

  (zov: kutgevoel)

  +1
  0

Geef me een andere volkab

 1. 0
  -1

Geef me een andere volkab

 1. Bundesliga

  De Bundesliga is de naam van de hoogste voetbalcompetitie in Duitsland. De laatste jaren is Bayern München heer en meester en bijna onoverwinnelijk, al deelt Borussia Dortmund hier en daar nog wel wat steekjes uit.

  Naar het schijnt zal de Bundesliga binnenkort weer beginnen met een Kohlenpott-derby en een paar andere wedstrijden. Dit zal waarschijnlijk de eerste competitie die mid-Corona zal starten.

  0
  0

Geef me een andere volkab

 1. Shell

  Shell betekent ‘schelp’ in het Engels. Natuurlijk kennen wij Shell beter als een tankstation van Nederlands origine. De kleuren geel en rood zijn onlosmakelijk verbonden met dit sterke merk.

  Mijn mening is wel dat het logo van Agip veel beter zou passen bij Shell, maar dat is persoonlijke smaak. 

  0
  0

Geef me een andere volkab

 1. vuurwerk

  Vuurwerk is een constructie van materialen als karton, papier, plastic en metaal, met daarin ontplofbare en/of brandbare mengsels van chemische stoffen waar mensen in totaal miljoenen aan besteden.

  Wie denkt dat de regering zoiets zal afschaffen is een malloot. Er zit veel te veel geld in dit gebeuren.

  0
  0

Geef me een andere volkab

 1. 0
  0

Geef me een andere volkab