1. +7
  -5

Geef me een andere volkab

 1. 0
  0

Geef me een andere volkab

 1. 0
  0

Geef me een andere volkab

 1. adhocratie

  Adhocratie is het tegenovergestelde van bureaucratie. Met adhocratie worden kleine, flexibele projectteams of -groepen, die bij hun werkzaamheden vrijelijk de grenzen tussen de afdelingen van een organisatie kunnen overschrijden, bedoeld.

  0
  -1

Geef me een andere volkab

 1. Dieudonné M’bala M’bala

  Frans komiek en acteur die optreedt onder de artiestennaam Dieudonné die nu in opspraak is omdat hij antisemitisch gedrag zou vertonen. De komiek heeft een Franse moeder en een Kameroense vader. Hij trad, vroeger, op met een jeugdvriend, joodse komiek Élie Semoun, als het duo Élie en Dieudonné. In 1992 brak het duo nationaal door en eind jaren ’90 gingen ze uit elkaar.

  Aanvankelijk was Dieudonné actief als anti-racist en ageerde bij de gemeentelijke verkiezingen in 1997 met de partij Les Utopistes in Dreux tegen het Front National (FN). In 2002 kwam hij in opspraak nadat hij in een interview onder meer joden bekritiseerd had. Hij probeerde tevergeefs zich te kandideren voor de Franse presidentsverkiezingen 2002. Op 1 december 2003 verscheen hij in een live-televisieprogramma waarin hij Israël en (orthodoxe)-joden belachelijk maakte. Aan het einde maakte hij de Hitlergroet en riep daarna een woord, naar eigen zeggen Israël maar anderen hoorden er een combinatie van heil en Israël in. Hierna werd hij vrijgesproken van antisemitisme

  0
  0

Geef me een andere volkab

 1. Anna Vives

  Meisje met het Syndroom van Down die de font van de Barcelona-tenues heeft ontworpen welke zal worden gedragen in de oefenwedstrijd tegen Santos. De tenues met haar ontwerp zullen geveild worden, waarna de opbrengst naar een goede doel gaat.

  https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/1002503_677158578979494_266672996_n.jpg

  0
  0

Geef me een andere volkab

 1. Tussenliggende Spelen

  De Tussenliggende Spelen is de bijnaam van de Olympische Spelen van 1906 welke in Athene werd gehouden. De reden dat het zo wordt genoemd is doordat er maar twee jaar tussen de vorige Olympische Spelen (1904, St. Louis) en deze zat in plaats van de gebruikelijke vier jaar.

  0
  0

Geef me een andere volkab