1. mok bedrukken met tekst en definitie van volkabulaire

  Op zoek naar het perfecte cadeau of een persoonlijke touch aan je koffiemoment? Een gepersonaliseerde mok met tekst of naam met definitie vanuit Volkabulaire is niet alleen origineel, maar ook nog eens ideaal voor elke gelegenheid. Geef jouw mok een persoonlijk tintje door jouw eigen tekst en definitie toe te voegen – en link deze met onze unieke QR code naar de definitie in kwestie. Er is geen betere manier om jouw verhaal te delen dan met een unieke, op maat gemaakte mok: bestel het nu!

  Gepersonaliseerde mok met eigen tekst
  +13
  -3

Geef me een andere volkab

 1. Pokémon kaarten

  Pokémon kaarten zijn kaarten van de anime en game Pokémon, welke beroemd is onder de jeugd maar ook volwassenen. De kaarten kunnen worden gebruikt in de TCG game van Pokémon.

  Voor de waarde van Pokémon kaarten is TheCardSeller hét adres om de prijzen en waarde van de kaarten te checken, maar ook om je collectie te beheren, bij te houden en te checken of je kaarten wel echt of nep zijn.

  Waarde Pokemon kaart

  Waarde van nieuwste set Scarlet & Violet

  Zijn mijn Pokemon kaarten echt of nep?

  +25
  -23

Geef me een andere volkab

 1. +1
  -1

Geef me een andere volkab

 1. 0
  0

Geef me een andere volkab

 1. +1
  0

Geef me een andere volkab

 1. clennie

  Clennie, vaak geschreven als klennie, is straattaal en heeft als betekenis ‘klant’ of ‘klantje’.

  Er wordt ook wel eens ‘clennie tellie’ gezegd, dat wil zeggen: klantentelefoon.

  0
  0

Geef me een andere volkab

 1. 0
  0

Geef me een andere volkab

 1. interfix

  Een interfix is een betekenisloze affix dat in het midden van een samenstelling staat. Voorbeelden:

  1. -en- zoals in kippensoep
  2. -s- zoals in beroepsethiek
  3. -e- zoals in Koninginnedag

  Een woord als kippensoep bestaat duidelijk uit de morfemen kip + en + soep. Nu is het de vraag hoe het morfeem en hier geanalyseerd moet worden. Het zou in principe het woord kip in meervoud kunnen zetten. Hierbij loopt men echter tegen een probleem: hoe noemt men een soep waar slechts één kip in verwerkt zit? Om dit dilemma te voorkomen noemt men een morfeem dat op deze manier twee delen in een woord met elkaar verbindt een bindmorfeem.

  Interfixen komen ook in andere talen voor, bijvoorbeeld in het Engels (speedometer, “snelheidsmeter”), Duits (Arbeitszimmer, “werkkamer”) en Zweeds (fabriksarbetare, “fabrieksarbeider”).

  0
  0

Geef me een andere volkab