1. mok bedrukken met tekst en definitie van volkabulaire

  Op zoek naar het perfecte cadeau of een persoonlijke touch aan je koffiemoment? Een gepersonaliseerde mok met tekst of naam met definitie vanuit Volkabulaire is niet alleen origineel, maar ook nog eens ideaal voor elke gelegenheid. Geef jouw mok een persoonlijk tintje door jouw eigen tekst en definitie toe te voegen – en link deze met onze unieke QR code naar de definitie in kwestie. Er is geen betere manier om jouw verhaal te delen dan met een unieke, op maat gemaakte mok: bestel het nu!

  Gepersonaliseerde mok met eigen tekst
  +9
  -3

Geef me een andere volkab

 1. Pokémon kaarten

  Pokémon kaarten zijn kaarten van de anime en game Pokémon, welke beroemd is onder de jeugd maar ook volwassenen. De kaarten kunnen worden gebruikt in de TCG game van Pokémon.

  Voor de waarde van Pokémon kaarten is TheCardSeller hét adres om de prijzen en waarde van de kaarten te checken, maar ook om je collectie te beheren, bij te houden en te checken of je kaarten wel echt of nep zijn.

  Waarde Pokemon kaart

  Waarde van nieuwste set Scarlet & Violet

  Zijn mijn Pokemon kaarten echt of nep?

  +25
  -23

Geef me een andere volkab

 1. 0
  0

Geef me een andere volkab

 1. +3
  -3

Geef me een andere volkab

 1. 0
  0

Geef me een andere volkab

 1. orakel

  Een orakel kan meerdere dingen zijn en betekenen. Het kan slaan op de persoon die een “goddelijke ingeving” doorgeeft aan iemand anders of het kan verwijzen naar die ingeving/uitspraak zelf.

  Orakels komen overal terug: in het echte leven (of je het nou gelooft of niet, dat is een ander verhaal) en met name in films en series.

  0
  0

Geef me een andere volkab

 1. enclave

  Een gebied dat geheel wordt omsloten door grondgebied van één andere partij.

  0
  0

Geef me een andere volkab