banaan

frame

Iets wat Volkabulaire helaas gebruikt. Elk weldenkend mens weet dat frames zooooo web 1.0 zijn en dat javascript beter werkt.

duim

Een onderdeel wat de mens zo succesvol maakt. Zonder zouden we niks vast kunnen pakken en zouden we uitgestorven zijn.

down under

De term die verwijst naar Australië en Nieuw-Zeeland. Tevens ook de naam van een single van Men At Work.

Grote brand van Chicago

Een tweedaags kampvuurtje van bijna 10 vierkante kilometer in 1871, toen een koe een olielamp omver liep. Waarschijnlijk de grootste brand in de geschiedenis. 90000 mensen werden dakloos.

destillatie

De methode om sterke alcoholische drank te maken. of om 2 stoffen te scheiden door middel van verdamping.

Milleniumbug

De milleniumbug was een grote faal in de computerhistorie. Vroeger werden datums opgeslagen met een tweenummerig jaartal, zoals 12-5-96 door de dure geheugenruimte (LOL, hoeveel kunnen 2 cijfers nou schelen, zou je nu denken). als de datum nu 1 januari

chloroform

Een gevaarlijk goedje, dat vroeger werd gebruikt in de medische wereld voor de verdoving van mensen. Later werd bekend dat het kankerverwekkend is. Als je er teveel van inademt ga je al snel dood. Zeer handig als je een irritant

analist

Iemand die erom bekend staat nooit iets goed te kunnen voorspellen.

appel

Een vrucht met een rode of groene (of een combinatie daarvan) schil. Het binnenste gedeelte van een appel heet klokhuis, al heeft het niks met een klok of huis te maken. Het gerucht gaat dat apple deze vrucht wil patenteren.

Noord-Korea

Een van de laatste communistische landen ter wereld. Ligt ten noorden van zuid-korea

internet

een verzameling van informatie zoals volkabulaire en porno, met een totale massa van wel 50 gram.

Afrika

Een werelddeel waar de meeste mensen geen toegang hebben tot het internet, dus ook geen toegang tot volkabulaire

gorilla

gorilla’s zijn de grootste apen ter wereld. ze komen vooral voor in afrika en kunnen een beste drol maken. ze eten graag een banaan. ze lijken wel wat op sommige mensen.

PostNL

PostNL, het grootste geprivatiseerde faalbedrijf na de Nederlandse Spoorwegen. Dit bedrijf kan echt helemaal niks. Pakketten die zomaar verdwijnen of veel te laat aankomen of een website die nooit werkt als je hem nodig hebt.

KPN

KPN was eerst onderdeel van de PTT wat opgesplitst is in TNT post (nu PostNL) en KPN. Het levert vaste en mobiele telefonie, internet en televisie.

The Elder Scrolls V: Skyrim

The Elder Scrolls v: Skyrim is een populaire singleplayer rpg van uitgever bethesda. de hoofdrolspeler moet draken bevechten, alsook een hele berg andere wezens.

Euro

De Euro is een munteenheid die gebruikt wordt binnen de gehele Europese Unie. zo hoef je bijvoorbeeld niet je geld te wisselen als je naar Estland gaat. je betaalt er mee in Nederland sinds 2002.

Laatste entries

    ❤ Nog geen favorieten

Inloggen op Volkabulaire

Wachtwoord vergeten?

Nog geen account? Registreer je gratis!

Wachtwoord vergeten?

Voer hier je emailadres in zodat je je wachtwoord kunt herstellen middels een link die wij zullen sturen

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy