1. Dubrovnik

  Prachtige kuststad in Kroatië die door toeristen vaak wordt overgeslagen omdat ze het niet kennen. Wel beter eigenlijk, want zo blijft de schoonheid behouden.

  Ook interessant:  Zagreb
  0
  0

Ik wil hier ook wat over zeggen

Geef me een andere volkab

 • Dubrovnik

  Een paar tips voor de mensen die naar Dubrovnik willen reizen.

  * Vanaf het moment dat je er bent, zul je ’s werelds mooiste vrouwen zien. Dit zal zo blijven totdat je weer terugkeert naar Nederland. Komt ervan als je de lekkere, maar gangster 2.0 vrouwen in NL gewend bent. Anyhow, schrik hier niet van, gooi anders wat water over je gezicht en denk aan het feit dat zij ook maar mensen zijn. Al moet ik zeggen dat ik soms dacht dat het engelen waren.

  * De mensen hier zijn gemiddeld 2 meter lang, maar dat komt niet doordat ze basketbal spelen of gespeeld hebben. Ervaring leert dat als je dat hun vraagt, je belachelijk gemaakt kan worden. Doe dit niet*. Wees blij dat er veel Japanners in je omgeving zullen zijn; die zijn overal hetzelfde.

  * Bekijk niet elke vrouw als een potentieel one-night stand kandidaat. Vooral in Dubrovnik zijn ze allemaal katholiek en conservatief. Seks voor het huwelijk is dan ook not done heb ik me laten vertellen. Het zijn engelen dude, sowieso moet je daar niet aan denken, voel jezelf maar een beetje vies. Tfoe.

  * Het nachtleven is niet bepaald denderend. Op een paar pubs in Old City na, is de gehele stad na 23:00 uur geheel stil. Het is dan ook een stad voor mensen die op pensioen zijn gegaan, maar denk daar niet aan, haal gewoon wat ijs en ga er lekker aan likken op het strand.

  * Probeer niet naar die kruis op de berg te klimmen. Het is niet goed voor je lichaam en je hebt er geen reet aan.

  * In Old City komen soms een paar jongeren om te voetballen. Ga lekker met ze mee en een potje voetballen. Je kunt er veel lol aan beleven.

  0
  0

Deel je kennis over Dubrovnik en verlicht

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*