1. Ebru Umar

  Ebru Umar is een gedesoriënteerde, chronisch ongestelde, seksueel gefrustreerde, zogenaamd ontembare schrijfster met de scherpzinnigheid van een duif. Ebru Umar is 42 jaar ongelukkig getrouwd met zich zelf. Haar compensatie gedrag voor erkenning en geestelijk lijden heeft zich toegeworpen in de armen van een ander onverlicht wezen wat het begin is geweest van haar bekendheid. Ebru onderscheidt zich van andere duiven door haar sluwheid. Ze heeft goed weten te scoren op de juiste tijd en plaats door in te spelen op angst en onderbuikse gevoelens van andere onder gemiddelde duiven. Als zwarte duif tussen witte duiven weet ze zich goed te handhaven. In het land der blinden……….

  Het volk doet Ebru Umar al jaren geen recht door haar niet de juiste remedie te geven voor haar eeuwig verlangen naar verlichting. Dokter X biedt oplossing voor eeuwig lijden. In ieder geschreeuw en verlangen naar aandacht schuilt een geheim boodschap van verlangen. Ebru is op zoek naar liefde..

  Geloof me Ebru, een heftige seks beurt gaat ook voor jou wonderen doen! Help jezelf en ons, loop een daklozen centra eens binnen. Help een dakloze en jezelf :)

  De hemel is ook voor jou dichtbij!

  Ook interessant:  Arnon Grunberg
  +2
  0

Ik wil hier ook wat over zeggen

Geef me een andere volkab

Deel je kennis over Ebru Umar en verlicht

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*