1. Fema Concentratiekampen

  FEMA, afkorting van Federal Emergency Management Agency, wordt wel gezien als het machtigste bestuurssysteem van Amerika. Sommigen noemen het wel het geheime bestuur van de Verenigde Staten (en dus de wereld). Om de macht van FEMA aan te tonen volgen hier enkele executive orders, die al geruime tijd in de kast liggen: bevelen die uitgevoerd en tot wet verheven worden wanneer de president van Amerika er toestemming voor geeft:

  EXECUTIVE ORDER 10990 staat de regering toe om alle vormen van transportatie en de controle over snelwegen en zeehavens over te nemen.

  EXECUTIVE ORDER 10995 staat de regering toe om zich meester te maken van de communicatie media en de controle daarover te nemen.

  EXECUTIVE ORDER 10997 staat de regering toe om alle elektriciteit, gas, petrolium, brandstoffen en mineralen over te nemen.

  EXECUTIVE ORDER 10998 staat de regering toe om alle voedselbronnen en boerderijen over te nemen.

  EXECUTIVE ORDER 11000 staat de regering toe om burgers te mobiliseren voor werkbrigades onder leidinggevend toezicht van de regering.

  EXECUTIVE ORDER 11001 staat de regering toe om alle gezondheids-, educatie- en welzijnsfuncties over te nemen.

  EXECUTIVE ORDER 11002 benoemt de Directeur-Generaal der Posterijen om een nationale registratie van alle personen teweeg te brengen.

  Volgens deze complottheorieën zijn er overal in de VS concentratiekampen aangelegd die volstaan met lege grafkisten en gaskamers, waarmee men de wereldbevolking wil halveren. Zie hier een video van zo’n kamp:

  http://www.youtube.com/watch?v=0P-hvPJPTi4

  0
  -1

Ik wil hier ook wat over zeggen

Geef me een andere volkab

Deel je kennis over Fema Concentratiekampen en verlicht

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*