1. Fling

  Uitermate leuke applicatie waarmee je met iedereen over de hele wereld kunt chatten. Het principe is heel simpel: je slingert (flingt) een video, foto of tekst de wereld in, waarna deze in 50 landen wordt verspreid. Mocht iemand willen reageren, dan reageert het op dezelfde manier terug.

  Zo kun je dus met een willekeurig iemand praten uit Slowakije, Nederland, Turkije of een land als Zambia.

  Enige nadeel van de app is dat het verwijderen van flings die je nog niet hebt gelezen, zo hardnekkig is. Het zijn er veel teveel, waardoor je ook niet echt zin hebt om die dingen steeds maar weer te moeten verwijderen.

  Ook interessant:  hashtag
  0
  0

Ik wil hier ook wat over zeggen

Geef me een andere volkab

 • Fling

  Heel eerlijk: ik vond dit een van de meest veelbelovende en fantastische apps die ik ooit heb gebruikt op de telefoon. Zeer verbaasd toen ik las dat Fling failliet is gegaan. Niet te geloven. En de reden hiervoor? Apple haalde Fling uit de App Store en dat was direct het begin van het einde van de app.

  Oprichter Marco Nardone wilde wat miljoenen ophalen voor zijn start-up en was in gesprek met geldschieters. Op dat moment bleek dat de app niet meer te downloaden was via de App Store, waarna het fiasco compleet was.

  Echt niet te geloven.

  https://www.businessinsider.nl/hoe-de-28-jarige-oprichter-van-startup-fling-feest-vierde-op-ibiza-terwijl-hij-21-miljoen-verspeelde-met-zijn-geflopte-social-app/

  0
  0

Deel je kennis over Fling en verlicht

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*