1. gelijk hebben maar toch zwijgen

    Dit zijn mensen waarvoor ik diep respect heb. Ik zelf kan het niet; meestal heb ik gelijk en dat laat ik ook merken. Toch heb ik wel een boel vrienden die ondanks het feit dat ze gelijk hebben, toch zwijgen. Soms vraag ik waarom ze dat doen en dan krijg ik altijd hetzelfde antwoord: spreken is zilver zwijgen is goud

    Leuk en aardig allemaal, maar ik vind dat geen bevredigend antwoord. Denk dat deze mensen gewoon willen dat de persoon die tegen hem of haar staat, direct begrijpt wat voor een fout ze maken… Maar da’s niet simpel met alleen maar idioten om je heen.

    0
    -1

Ik wil hier ook wat over zeggen

Geef me een andere volkab

Deel je kennis over gelijk hebben maar toch zwijgen en verlicht

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*