1. KPN vs Ziggo

  Een versus die eigenlijk geen versus is, vanwege de duopolie die deze bedrijven hebben. Ziggo is duur, maar heeft ten opzichte van KPN het voordeel dat ze insteekkaarten* hebben en dat ze hogere snelheden aanbieden.

  KPN heeft als voordeel dat ze Spotify Premium geven en natuurlijk de 5 Euro korting en verdubbeling van je belminuten en internet als je een mobiele KPN abonnement neemt (niet dat ze goedkoop zijn, edoch).

  Het is moeilijk, maar puur omdat ik geen extra decoder wil, kies ik voor Ziggo. Toch wil ik afsluiten met het volgende: allemaal één pot nat.

  Ook interessant:  KPN-file
  0
  0

Ik wil hier ook wat over zeggen

Geef me een andere volkab

Deel je kennis over KPN vs Ziggo en verlicht

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*