1. relatie beëindigen

  Iets waarvan ik na al die jaren nog steeds spijt heb. Ze was de ware, zo lief, zo schattig, zo vredevol en iemand die me altijd hielp met alles. Ik had haar bedrogen voor een andere meisje die in eerste instantie leuk overkwam maar eigenlijk een grote idioot was.

  Ja, je merkt pas hoe waardevol iemand is als die er niet is. Ik weet niet waar ze is, maar ik zou alles geven om haar weer van mij te maken.

  Het was een van de lastigste dingen die ik ooit heb gedaan. Toentertijd leek het alsof ze haar gat had opgevuld (qua liefde), maar dat bleek niet het geval te zijn. Overal en altijd zocht ik haar in m’n nieuwe vriendin, maar dat kwam er maar niet van, want er was klaarblijkelijk maar één de ware. Ik belde haar op, zei dat ik haar bedroog en ze bleef goed doen en relativeren, ik begreep het niet.

  Als ik nu kijk naar de shit waarin ik zit weet ik waarom ze zo deed; ze hield van me en zag dat ik een grove fout had gemaakt omdat ik m’n ego wilde strelen. Ze zag echter ook dat ik de pineut zou zijn als ze weg zou gaan bij me; en ze had gelijk. Niets is hetzelfde geworden nadat ik m’n relatie heb beëindigd. Drie jaar lang had ik plezier en liefde, daarna deed ik iets doms en zoende ik een of andere kutwijf die mijn hele leven heeft verpest.

  Als je me hoort… kom terug mijn liefde, mijne enige echte liefde die ik zoveel pijn heb gedaan, maar waarvan ik nog altijd zielsveel hou. Niemand kan me laten lachen zoals jij en niemand past zo goed als jij bij mij. :(

  Ook interessant:  op Valentijnsdag cadeau kopen voor ex-vriendin
  +1
  0

Ik wil hier ook wat over zeggen

Geef me een andere volkab

Deel je kennis over relatie beëindigen en verlicht

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*