1. Sony Xperia Z

  De Sony Xperia Z komt eraan. Ja ja, ik heb er een tijdje op moeten wachten, maar langzaam maar zeker gaat het er van komen. De eerste promotie video is al te bekijken en ik zie nu eigenlijk waarom ik gelijk had: het is gewoon een fenomenale telefoon.

  Ten eerste, de Xperia Z is waterproof (oftewel, je kunt ermee douchen, niks aan de hand). Daarnaast heeft ie een 13 megapixel camera en een 5 inch scherm met 443 ppi resolutie (meer dan de HTC J Butterfly)… Wat wil je nog meer?

  http://www.youtube.com/watch?v=gWysHOjl95E

  Aanschouw!

  Ook interessant:  Blackberry
  0
  0

Ik wil hier ook wat over zeggen

Geef me een andere volkab

 • Sony Xperia Z

  Toestel dat best eens de titel iPhone killer kan gaan verdienen. Na het bekijken van het promotie filmpje kan ik in ieder geval zeggen dat de telefoon ver boven mijn verwachtingen stijgt.

  0
  0
 • 0
  0

Deel je kennis over Sony Xperia Z en verlicht

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*