1. vrijblijvende proefrit maken

    Iets dat niet bij elke dealer geldt. Sommigen willen je gelijk aan de auto binden voordat je de proefrit maakt. Dat wil dus zeggen dat je bij een of andere malafide gast bent gekomen die jouw de auto wil aansmeren voor een hoger prijs dan gewoonlijk. Vergeet niet dat een proefrit vrijblijvend is; dus al zou je de gehele showroom nemen, dan nog kunnen ze je niets verkopen als jij dat niet wilt.

    Had laatst een proefrit gemaakt met de Renault Captur, maar die dealer wilde me van alles aansmeren dus ik dacht laat ik jullie even op de hoogte stellen.

    Ook interessant:  bolide
    0
    0

Ik wil hier ook wat over zeggen

Geef me een andere volkab

Deel je kennis over vrijblijvende proefrit maken en verlicht

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*