1. 29 maart 2015

    De meest koude dag die ik in mijn leven heb meegemaakt. Code Rood was afgegeven, dus het was te verwachten, maar onze wedstrijd ging alsnog door. Ondanks de regen en de keiharde windstoten die je deden bibberen. Nou heb ik het niet zo snel koud, maar dit sloeg echt alles. Je staat daar in je shirt en short op het natte veld waar je probeert de tegenstander en de weersomstandigheden te verslaan. Zo simpel is dat niet.

    Maar toch begon de wedstrijd, dus. We kwamen al snel op een 2-0 voorsprong en ik speelde zelf ook een fijne wedstrijd. Scoorde een doelpunt uit een omhaal; dus wat wil je nog meer? De thuisfluiter gaf een idiote penalty aan de tegenstander waardoor het uiteindelijk nog 2-2 zou worden in de tweede helft. Jammer natuurlijk, maar ik vond het al knap dat we die wedstrijd hebben kunnen spelen.

    Ook interessant:  1 juni 2020
    0
    0

Ik wil hier ook wat over zeggen

Geef me een andere volkab

Deel je kennis over 29 maart 2015 en verlicht

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*