1. Call of Duty: Advanced Warfare

    Laatste versie van COD. Heb hem gisteren binnengekregen en ik ben uiteraard direct begonnen met spelen. Tot nu toe heb ik best wel genoten, maar het is wel even wennen met die Exo-shizzle. Je ziet iedereen omhoog springen en dan lijkt het alsof je Halo zit te spelen. Het lijkt niet echt meer op COD, maar qua gameplay is het nog steeds even geweldig, waardoor je blijft spelen.

    Naar mijn mening zal het niet in de buurt kunnen komen van Black Ops, maar dat wil zeker weten niet zeggen dat ik het niet ga spelen.

    Ook interessant:  Call of Duty WWII
    +1
    0

Ik wil hier ook wat over zeggen

Geef me een andere volkab

Deel je kennis over Call of Duty: Advanced Warfare en verlicht

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*