1. De onlogica bij Geert Wilders

  Je bent zelf een Indische Jood, bent getrouwd met een Hongaarse en jij en je familie hebben gezien hoe kut het is als je eigen volk als slecht wordt bestempeld… En toch jaag je elke Nederlander die je maar kunt bereiken, op tegen de buitenlanders waarvan het grootste deel het beste probeert te maken van zijn of haar leven.

  Zoals gezegd ben je (half) Indisch en je hebt nauwelijks contact met je broer…. Maar noch ben je trots op de multiculturaliteit in je eigen familie en noch doe je iets aan verbroedering… Sterker nog: je probeert mensen uit elkaar te drijven. Waarom doe je dit, Geert? Heb je nooit gewild dat je broer je een schouderklopje zou geven omdat je iets goed deed? Nooit liefde willen voelen? Nee? Ik wel… Ik ben blij dat ik zo’n broer heb, maar ik ben ook blij dat ik heel veel andere broeders heb die ik op school, op werk en op straat heb leren kennen. Mensen proberen te leven, mensen proberen te overleven… Laat mensen in hun waarde en respecteer hun cultuur. Geloof me; geen enkele Marokkaan, Turk, Azerbeidzjaanse of weet ik veel wie probeert of zal proberen Nederland “over te nemen” of te “Islamiseren”.

  Er zit simpelweg geen logica achter hetgeen dat je doet en je eigen achtergrond. Kijk eerst in de spiegel voordat je actie onderneemt. Dat scheelt een hoop gezeur en een hoop koppijn.

  (zov: Geert Wilders)

  Ook interessant:  anti-islamsticker
  0
  0

Ik wil hier ook wat over zeggen

Geef me een andere volkab

Deel je kennis over De onlogica bij Geert Wilders en verlicht

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*