1. Facebook

  Een van de grootste, zo niet de grootste sociale netwerksite ter wereld. Persoonlijk vind ik Twitter wat meer hebben, maar goed, heel veel mensen denken er anders over.

  Facebook is opgericht door de nerd Mark Zuckerberg, die meer geld heeft gezien dan jij en ik ooit zullen zien. Wat een website allemaal teweeg kan brengen; soms is het niet te vatten.

  Ook interessant:  sfs
  +1
  0

Ik wil hier ook wat over zeggen

Geef me een andere volkab

 • Facebook

  Grootste sociale netwerksite ter wereld die haar netwerk heeft uitgebreid met de aanschaf van Whatsapp. Het gaat om een bedrag van maar liefst 16 miljard (!!) dollar.

  0
  0
 • Facebook

  Een geschenk uit de hemel voor alle inlichtingendiensten ter wereld. Nooit eerder kregen de CIA, Mossad, AIVD, FBI, NSA, FSB en MI5 zo makkelijk en goedkoop informatie over burgers.

  +1
  0
 • Facebook

  Netwerksite dat gratis is, maar toch iets moet verdien en dus verkoopt ze alle informatie van haar gebruikers (foto’s, persoonlijke gegevens) aan adverteerders.

  +1
  0
 • Facebook

  Facebook (letterlijk vertaald: “gezichtboek”) is het platform waar miljarden mensen lid van zijn, maar eigenlijk niets durven te posten. En als ze dan wat posten, dan is het meestal bullshit.

  Ondanks het feit dat Facebook een advertentie walhalla is geworden, is het wel met iets nieuws gekomen waardoor hun hele bestaansrecht eigenlijk wordt verpieterd. Facebook blijft de “like” button te houden, maar het voegt emoji’s toe waarmee je niet alleen kunt liken maar ook kunt “lachen” of “treuren” om een post. Past niet echt bij Facebook, maar goed.. het zal vast wel weer aanslaan.

  (zov: zo gaat dat tegenwoordig)

  0
  0

Deel je kennis over Facebook en verlicht

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*