1. Forum Rotterdam

  De nieuwe naam van de Koopkubus te Rotterdam. Forum Rotterdam biedt een heel scala aan functies met naast winkels ook woningen, een groot hotel en een splinternieuwe bioscoop. De grootste voortrekker tussen de winkels zal Primark zijn. Dus weer een reden om Coolsingel te vermijden. Al die gillende pubers zullen we nu immers daar terugzien.

  Ook interessant:  Roffagram
  0
  0

Ik wil hier ook wat over zeggen

Geef me een andere volkab

 • Forum Rotterdam

  Nieuwbouwproject waar geen einde aan lijkt te komen. Forum Rotterdam is voor de derde keer op een rij uitgesteld doordat “de woningen nog niet wind – en waterdicht” zouden zijn.

  Zeer jammer.

  0
  0
 • Forum Rotterdam

  In de wandelgangen wordt gesproken over een uitstel naar een juni. Mijn gevoel is dat dit wel uitgesteld gaat worden tot minimaal oktober. De aannemers en verhuurders hebben faliekant gefaald. Het wordt met de dag slechter.

  0
  0
 • Forum Rotterdam

  Ik begin mij af te vragen of het nog ooit afkomt. Forum Rotterdam is vandaag wederom uitgesteld, ditmaal naar juli. En wederom geven ze als reden aan dat de gebouwen nog niet water – en winddicht zijn. Iets wat ze in januari (!) al opperden.

  Uiteraard zal het project in juli minimaal nog een keer worden uitgesteld en de oplevering ergens eind oktober ofzo plaatsvinden.

  Stelletje droeftoeters. Dat ze dan nog durven Corona aan te halen als een reden. Daarvoor is het al meer dan 3 keer uitgesteld en toen was er nog geen Corona!

  (zov: dat is gelul van een dronken aardbei)

  0
  0

Deel je kennis over Forum Rotterdam en verlicht

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*