1. Her

  Een film van Spike Jonze waar filmkenners erg positief over zijn. In de film is er geen armoede en gaan alle mensen goed gekleed. De hoofdpersoon, gespeeld door meervoudig Oscargenomineerde Joaquin Phoenix, wordt verliefd op computersysteem Samantha, wiens stem ingesproken wordt door Scarlett Johansson (logisch dus, dat dat gebeurd).

  Anyhow, ik moet hem nog zien, dus ik kan je voor de rest geen spoilers geven, maar dat is maar beter ook. Van IMBb krijgt ie in ieder geval een 8.5, dus dat belooft wel wat.

  Ook interessant:  One Flew Over the Cuckoo's Nest
  0
  0

Ik wil hier ook wat over zeggen

Geef me een andere volkab

 • Her

  Heb hem gisteren in de nacht bekeken (zov: details die je niet hoeft te weten) en ik moet zeggen dat ik het een erg interessante en boeiende film vond. Het heeft niet voor niets de Golden Globe gewonnen. Er gebeurd eigenlijk vrijwel niks. Je blijft kijken naar Theodore die tegen een operating system praat Samantha, maar Spike Jonze heeft er een echte masterpiece van gemaakt. Het blijft je boeien, ondanks het ontbreken van spektakelstukken.

  Scarlett Johansson’s stem alleen al is sexy, dat moet ook gezegd worden. Jammer dat we haar lichaam niet zagen*

  Overigens moet ik zeggen dat Joaquin Phoenix in de film qua uiterlijk en handelen heel sterk op Leonard van The Big Bang Theory lijkt.

  0
  0

Deel je kennis over Her en verlicht

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*