1. je kut voelen

  Gevoel dat ik vandaag heb. Ik voel me kut omdat ik niet zo goed ben als ik dacht dat ik was. Ik dacht dat ik onder druk kon presteren en mijn doelen kan verwezenlijken, maar nee, soms kom je bedrogen uit. Het is ronduit kut om te wachten, geduld te hebben en steeds maar weer je portemonnee open moeten trekken, maar goed, wat kan ik nu anders? Soms wil je je hoofd tegen de muren stoten en mensen in elkaar slaan, puur om je frustratie kwijt te kunnen, maar die mensen zijn onschuldig.

  Ja, Volkabulaire, jij bent mijn fucking dagboek en ik moest dit even kwijt. Ik voel me kut.

  Definitie: jezelf zo slecht voelen dat je het even niet meer ziet zitten.

  Ook interessant:  kut
  0
  -5

Ik wil hier ook wat over zeggen

Geef me een andere volkab

Deel je kennis over je kut voelen en verlicht

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*