1. legendarische generatie die de diskette heeft gebruikt

  Ja ja, ik hoor daar bij! Sowieso ben ik al een legende op zich, maar goed, dit maakt het extra speciaal. De diskette* was een opslagdisk waarmee je maximaal 1.2 MB aan files kon opslaan. Dat klinkt weinig, is het ook, maar toch kon je er wel veel mee. Documenten e.d. pasten er natuurlijk gemakkelijk op (tenzij je een scriptie van 100 pagina’s had geschreven), maar ook spellen. Spellen zoals Fatal Fury, Monopoly en Double Dragon heb ik kunnen spelen door het gebruik van de diskette en dat vind ik uitzonderlijk.

  Hoe dan ook, de generatie die de floppy kent en gebruik heeft gemaakt is in mijn ogen legendarisch. We hebben geschiedenis geschreven zien worden, terwijl de rest van de ukkies nog nooit een diskette hebben gezien, sterker nog: ze weten überhaupt niet wat het is. Wees trots op jezelf, legende, wees trots!

  (zov: geen idee waarom ik dit zo vroeg in de ochtend schrijf)
  (zov: überhaupt geen idee waarom ik het schrijf)

  Ook interessant:  Semiramis
  0
  0

Ik wil hier ook wat over zeggen

Geef me een andere volkab

 • +1
  0

Deel je kennis over legendarische generatie die de diskette heeft gebruikt en verlicht

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*