1. Mooiste wedstrijd ooit

  25-05-2005 Atatürk Stadium Istanbul – AC Milan – Liverpool | 3-3 (penalties)

  In de rust stond Liverpool met 3-0 achter, daarop volgde de mooiste comeback die ooit in de Champions League finale gemaakt is. Dankzij een kopbal van Gerrard, een afstandsschot van Smicer en een penalty van Gerrard werd het 3-3. Het staat me nog heel goed bij hoe liverpool achter stond met 3-0, maar de supporters bleven zingen en hun club bleven steunen. Ik krijg nog steeds kippenvel als ik ‘You’ll never Walk Alone’ hoor.

  +1
  0

Ik wil hier ook wat over zeggen

Geef me een andere volkab

 • Mooiste wedstrijd ooit

  Voor mij is dit de wedstrijd tussen Beşiktaş en Gençlerbirliği die op 5 maart 2003 werd gespeeld. Twee clubs die menig mensen niet veel zullen zeggen, maar voor mij heeft deze wedstrijd een speciale plek. Het liet me zien dat je met moed, wilskracht en geloof heel ver kunt komen, ook al lukt het in eerste instantie niet. Mijn club, Beşiktaş, verloor met 4-3 van het destijdse sterke Gençlerbirliği, maar de spelers konden met opgeheven hoofd het veld verlaten. We stonden na afloop met 9 man op het veld vanwege twee rode kaarten (waarvan eentje voor Pascal Nouma die toch al niet de slimste was), maar met name een speler, waarvoor ik heel erg veel respect heb, groeide meer dan ooit in mijn ogen: Ilhan Mansiz. Hij maakte een schitterende hattrick en huilde na afloop van de wedstrijd, puur omdat ie alles had gedaan om de uitschakeling in de Turkse bekercompetitie te voorkomen. De supporters gaven hem schouderklopjes en steunden hem na de wedstrijd door zijn naam te scanderen; hij had het meer dan verdiend.

  Eigenlijk stond er dus niets op het spel, maar voor mij heeft het veel betekend. Emotionele waarde zullen we maar zeggen.

  0
  0

Deel je kennis over Mooiste wedstrijd ooit en verlicht

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*