1. namen taggen op Facebook

    Iets dat me langzamerhand begint te irriteren. Websites als Facebook en Youtube moeten meer aandacht schenken aan hun comments gedeelte, aangezien dat voor de meeste mensen het meest interessantste gedeelte is. Facebook is natuurlijk anders dan Youtube, maar een controlemechanisme kan geen kwaad dunkt me. Onder elk video waarin mensen mensen zichzelf of anderen kunnen herkennen, wordt de naam getagd. Leuk en aardig allemaal, maar dat willen we niet lezen. Ik wil hilarische reacties lezen, geen namen. Als je wil dat iemand de desbetreffende video ziet, like het dan gewoon. Dan hebben ze dat ook wel door, geen probleem.

    Kut site, tijd voor een nieuwe.

    Ook interessant:  Facebook Mail
    0
    0

Ik wil hier ook wat over zeggen

Geef me een andere volkab

Deel je kennis over namen taggen op Facebook en verlicht

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*