1. niemand hebben om mee te praten

    Niemand hebben om mee te praten. Hiervan krijg je dus echt een kutgevoel. Je bent kapot, mentaal kan je niet meer, staat op het punt om op te geven en er is helemaal niemand die je tegenhoudt. Sterker nog: niemand weet het überhaupt. Ik voel me momenteel kut, zelfs mijn vriendin weet het niet, want soms valt er niet te praten met haar. Ik voel me rampzalig en vind het jammer dat mijn vrienden dit niet zullen begrijpen als ik het ze zou zeggen. Zie ze overigens sowieso veel te weinig, maar goed, het zij zo.

    Ook interessant:  alleen zijn
    0
    0

Ik wil hier ook wat over zeggen

Geef me een andere volkab

Deel je kennis over niemand hebben om mee te praten en verlicht

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*