1. Perry Sport

  De Perry Sport is een Nederlandse sportwinkel die al meer dan 150 jaar bestaat. Nou stellen ze dat ze voor het eerst in hun bestaan zoooooveel geld hebben besteed aan branding en retailing. Ik ben erg benieuwd naar de uitkomsten, maar eigenlijk weet ik nu al dat het hopeloos gaat falen. Beste Perry Sport: het probleem is niet dat mensen niet naar jullie winkels komen, neen… het probleem is dat shoppen op het internet velen malen goedkoper is!

  Hier lees dit even:
  https://fashionunited.nl/nieuws/retail/perry-lanceert-nieuw-winkelconcept-in-amsterdam/2016100327240

  Dit is wat er staat, en ik citeer:

  “Vroeger had je bij Perry een trainingsjasje van 60 euro en 120 euro. We gaan nu naar eentje van 120 euro en 150 euro. De collectie wordt exclusiever en meer high-end, maar ook met artikelen die iets meer aan de onderkant zitten”

  Die laatste zin, dat gelooft sowieso niemand, maar waarom probeer je jezelf exclusief te maken terwijl je dat niet bent of kunt zijn? Er is geen hond die het gaat kopen… vooral niet omdat jullie niet kunnen concurreren met het internet. Sorry, Perry.

  Ook interessant:  Scotch & Soda
  +1
  0

Ik wil hier ook wat over zeggen

Geef me een andere volkab

 • Perry Sport

  Perry Sport is tevens het bedrijf waar we het bordspel Monopoly aan te danken hebben. Nou moet gezegd worden dat het bedrijf destijds Perry & Co. heette, edoch.

  De toenmalige directeur besloot een Nederlandse twist te geven aan een van de bordspellen waarvan Perry de eigenaar was. Hij gebruikte de straatnamen waar de Perry Sport gevestigd was en zie daar het ontstaan van bijv. Barteljorisstraat en Lange Poten.

  (zov: Monopoly)

  +1
  0
 • 0
  0

Deel je kennis over Perry Sport en verlicht

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*