1. PowNews

  Dagelijkse* nieuws(!)programma uitgezonden door PowNed op Nederland 3. Ik kan er heel veel woorden aan vuil maken, maar aangezien Koefnoen dat al heeft gedaan, laat ik het beeld en woord aan hen over:

  Deel 1:

  Deel 2:

  Ook interessant:  Belgische televisie
  +1
  0

Ik wil hier ook wat over zeggen

Geef me een andere volkab

 • PowNews

  Nieuwsprogramma dat haar eigen beleid (lees: vechtjournalistiek) toont. Zo heb je bijvoorbeeld een Danny Ghosen, een kleine kerel die zogenaamde asodiplomaten probeert aan te pakken met het kenmerkende vechtjournalistiek. Eerst porren, prikken, provoceren en van alles roepen, om vervolgens de slachtofferrol te spelen. Dit is waar PowNews ongelofelijk goed in is. Stel dat jij foutief geparkeerd hebt; bewust of onbewust, dat maakt nu even niet uit. Dan komt er opeens een hobbit die een wielklem monteert op je auto. Vind je dat kunnen? Wees objectief: vind je dat kunnen? Blijf gewoon met je poten van andermans spullen af. Dat je hem erop aanspreekt is prima, klasse zelfs, maar ga niet als een idioot provoceren en die mensen uitlokken, want dat is geen journalistiek meer.

  En als je dat toch wil doen, doe het dan, maar ga dan alsjeblieft niet zo schijnheilig doen. Eerst mensen uitlokken en daarna stellen: “kijk, ik zei het je toch, zo zijn ze”. Da’s gewoon vals spelen. In mijn optiek is dit gewoon ruziemaken en dat dan op tv tonen in de hoop dat de kudde schapen dit klakkeloos over zullen nemen en er een mening over zullen vormen. Zo krijg je een vicieuze cirkel gevuld met onwetende en relatief domme burgers. Jammer, erg jammer.

  0
  0

Deel je kennis over PowNews en verlicht

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*