1. tanga

  Op de universiteit heb ik me nooit kunnen uitleven omdat er gewoon veel te weinig vrouwen waren op mijn faculteit. En als ik het al deed, was ik altijd aan het hunkeren naar sex, want ja, het kwam er gewoon niet van. (niet lachen bitches)

  Hoe dan ook, uiteindelijk ben ik verhuisd naar Rusland om er te werken. Daar wemelt het natuurlijk van de wulpse schoonheden en mooie, lekkere rondingen. Niet lang na mijn verhuizing was ik naar de plaatselijke supermarkt gegaan (in Rostov) en wilde hetgeen dat we hadden gepakt betalen en het pand verlaten. Maar wat gebeurt er? Juist ja, ze bukt zich voorover om iets van de grond te rapen en ik zie net boven haar spijkerbroek een tanga verschijnen.

  Dat was een mijlpaal voor mij. Alles in mijn lichaam begon te shaken en te veranderen; ik hoorde zelfs de Champions League-melodie op de achtergrond, zo ver ging het bij mij. Tja, vind je het gek als je jareeeenlang bij je oma hebt gewoond die alleen zo’n witte oma-onderbroek droeg? Het leek net op het vinden van water in een woestijn, zoiets was het gewoon. Ik hield me nog net in, want anders zou ik het uitschreeuwen van blijdschap. M’n vriend keek me aan van wtf is er mis met je, heb je nooit een tanga gezien ofzo? Maar nee, dat had ik niet… Wel gingen er een paar belletjes rinkelen… Ik dacht ik heb niet geleefd, ik wilde bijna m’n hoofd in d’r kont steken, maar deze gasten leefden in een paradijs vol met mooie, lekkere vrouwen die tanga’s dragen, zonder dat ze daar opgewonden van werden.

  Ook interessant:  Victoria's Secret

  Vanaf dat moment is mijn leven veranderd. Ik voelde schaamte jegens mijzelf en ook over het feit dat ik nog steeds geen seks had gehad. Ik zocht naar een Nirvana-moment die er niet zou komen, maar ik wist wel dat het er uiteindelijk van moest komen, want anders was ik simpelweg niet aan het leven.

  Zo’n kleine onderbroekje heeft dus mijn hele visie op de wereld veranderd.

  (zov: zo, dat is eruit)

  +1
  -1

Ik wil hier ook wat over zeggen

Geef me een andere volkab

 • 0
  0

Deel je kennis over tanga en verlicht

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*