1. type dat maar blijft doorzeiken over de NS

  Hehhhhh…ik word moe van dit type, echt zo moe. Al dat gehuil en gejank als de trein een kwartier te laat komt. ik zou liever 3 uur in de kou op de trein wachten dan dat ik zijn gezeik aan moet horen.

  Luister idioot:
  – Het spoorwegnet in Nederland is het drukst bereden spoor van de EU en na Zwitserland en Japan het drukste spoorwegnet ter wereld.
  – Per dag reist ongeveer 6,5% van de bevolking per trein. Dat zijn 1.087.491 mensen*. dat betekent dat er buiten jou nog 1.087.490 mensen gebruik maken van de dienst. per dag.
  – De lengte van het spoorwegnet in vergelijking tot het aantal inwoners maakt het tot een van de dichtste netten ter wereld.

  Natuurlijk gaat er best wel vaak wat mis met zo’n druk netwerk waar zoveel mensen gebruik van maken. het zou gek zijn als er niets mis zou gaan. en buiten dat:
  (caps lock) Er zijn godverdomme mensen op de wereld die niet ín de trein maar fucking op de trein reizen!!1!11!! (/caps lock)

  (zov: ok ik ben rustig)

  Ook interessant:  Nederlandse Spoorwegen
  +1
  -1

Ik wil hier ook wat over zeggen

Geef me een andere volkab

 • type dat maar blijft doorzeiken over de NS

  Dit zijn typen die op tijd op hun werk willen zijn en daarna ook op tijd naar huis willen gaan, geen vertragingen willen oplopen doordat de NS en Prorail geen voorzorgsmaatregelen neemt en zich niet op een adequate manier voorbereid op de naderende sneeuw.

  Hier is niets mis mee dunkt mij. Het zijn de typen die de zogenaamde “zeikers’ afkraken, die mis zitten.

  +1
  0

Deel je kennis over type dat maar blijft doorzeiken over de NS en verlicht

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*