1. Vaak gestelde vragen over Volkabulaire

  Wat is zov? Wat is ozov? wat is *? Waar staat spoiler voor? Dat zijn de voornaamste vragen die bij groentjes en schrijvers voorkomen. Speaking of… wat houdt het schrijversschap en de groentje-modus nou precies in?

  (zov: zov) staat voor zie ook volkab. Ozov is de onzichtbare zov, dus zonder het (zov: ) gedeelte en doet precies hetzelfde, namelijk: linken naar een volkab. De * teken staat voor een asterisk en linkt ook naar volkabs, maar dan op een andere, ietwat subtiele manier, waarmee je entry* net wat anders uit komt te zien.

  De groentje modus, is de modus waar schrijvers en niet-schrijvers in belanden als ze 1) net lid zijn geworden 2) zich niet kunnen gedragen en/of het een en ander moeten leren over hoe je zou moeten schrijven en de (o)zov buttons moet gebruiken. Overigens zijn alle schrijvers die in het jaar 2012 lid worden, eerste generatie schrijvers, het volgende jaar is bestemd voor tweede generatie schrijvers enzovoort.

  Ook interessant:  Wat hebben ze gezegd over Volkabulaire
  0
  0

Ik wil hier ook wat over zeggen

Geef me een andere volkab

 • Vaak gestelde vragen over Volkabulaire

  Vraag: wat is een volkab en wat is een entry?

  Antwoord: een volkab is een benaming voor een onderwerp in Volkabulaire. In dit geval is hetgeen dat je nu leest een entry en het onderwerp waarin het zich bevindt, de volkab.

  Vraag: hoe open ik een nieuwe volkab?

  Antwoord: door bovenaan op Schrijven te klikken en hetgeen dat je wilt droppen op te schrijven.

  0
  0

Deel je kennis over Vaak gestelde vragen over Volkabulaire en verlicht

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*