1. Wijnegem Shopping Center

  De Wijnegem Shopping Center is de grootste overdekte winkelcentrum van de Benelux, maar om het nou een pareltje te noemen? Absoluut niet.

  Allereerst: ik ben gisteren een fucking uur lang bezig geweest met het zoeken van een parkeerplaats. Ik maak geen grap he? Ik ben bloedserieus. Eerste sta je 20 minuten voor het stoplicht om de garage überhaupt te kunnen bereiken en daarna is het je reinste survival of the fittest. Ik heb misschien wel 10 rondjes gereden, waarvan de meest tijd verloren ging aan het uitkafferen van chauffeurs die niet kunnen rijden of auto’s die midden op de weg staan te wachten totdat ze een parkeerplek kunnen vinden. Het is dat er een hele lieve meisje met haar moeder (denk ik) de parkeergarage aan kwamen lopen en ik vroeg of ik hun plek kon innemen als ze eruit gingen; anders was ik nu nog steeds aan het zoeken naar een parkeerplek.

  Ik weet niet waarom het zo druk was, maar het was er echt propvol. Misschien omdat het solden was, I don’t know. Hoe dan ook: de kans dat ik er nog een keer naar toe ga, is vrij klein. Je hebt er niet eens een fucking Burger King, McDonalds of KFC, om maar eens wat te noemen. Ook was er geen frietkraam. Dat soort dingen vind ik raar. Niet dat ik per se hoef te eten in zo’n fastfood tent, maar waarom geef je me de mogelijkheid niet? Waarom moet ik per se eten in een of andere Vlaamse cafe waar ze je 20 Euro vragen voor een cola’tje?

  Ook interessant:  Almere City Mall
  0
  0

Ik wil hier ook wat over zeggen

Geef me een andere volkab

Deel je kennis over Wijnegem Shopping Center en verlicht

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*