1. zorgverzekering opzeggen en overstappen

    Iets dat vorig jaar door slechts 19% van de Nederlanders is gedaan. Overstappen is goed, omdat het vaak geld bespaart. Zorgverzekeraars willen je niet verliezen, uiteraard, maar ze dwingen je wel omdat er altijd wel een goedkoper en vaak ook beter alternatief te vinden is. Voorheen had ik bijvoorbeeld Trias, welke daarna VGZ werd. Zij waren werkelijk waar belabberd. Nu zit ik bij Zilveren Kruis en ik moet zeggen dat de service stukken beter is.

    Niet denken, gewoon doen.

    Ook interessant:  vrije ziekenhuiskeuze
    0
    0

Ik wil hier ook wat over zeggen

Geef me een andere volkab

Deel je kennis over zorgverzekering opzeggen en overstappen en verlicht

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*