1. 21 december 2012 getik op m’n raam na veel te harde wind

  Een signaal dat zeker weten wijst op het einde van de wereld, dat nu letterlijk en figuurlijk heel akelig dichtbij lijkt te komen. Ik ben bang mijn lieve quasi-woordenboek*, ik ben bang :(

  Schrok me net nog een keer dood trouwens. Een of andere idioot floot middernacht op z’n vuvuzela waarna ik heel veel woorden achterelkaar heb gezegd die ik vaak terroristen op tv zie doen. Ja, nu weet ik het zeker, dit is écht de einde van de wereld.

  (zov: 21 december 2012 einde van de wereld)

  Ook interessant:  Utz kapeh
  0
  0

Ik wil hier ook wat over zeggen

Geef me een andere volkab

Deel je kennis over 21 december 2012 getik op m’n raam na veel te harde wind en verlicht

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*