1. beste huwelijksaanzoek ooit

  Aanzoek waar ik aan het eind van deze entry op terug ga komen. Maar eerst waar ik mee zit:

  Zoals elk meisje ooit mee gaat maken, is er het huwelijksaanzoek waarbij het meisje wordt aangemoedigd om ja te zeggen terwijl 10.000 man haar heen staan te dansen en te zingen. Erg mooi en aardig allemaal maar kan ik zelf niet berekenen wat de juiste keuze is voor mij? Waarom? vraag je je af. Nou, een huwelijksaanzoek dat te massaal is en waar veel moeite voor is gedaan is moeilijk te weigeren, maar waarom moet ze? Hier beneden een grote misser. Ze MOET* daar ter plekke trouwen. Dus ze kan niet eens haar eigen trouwjurk uitzoeken in het bijzijn van haar moeder. Ze kan niet aan bloemetjes snuffelen die ze dan kiezen voor de tafels van de gasten. En ze kan niet voor 5 seconden bridezilla zijn. Ik zeg: ’taz’.

  Voor de nieuwsgierigen onder jullie (http://tinyurl.com/3oh83mh)

  En dan nu waarom ik deze volkab heb geopend. Nou ja weet je wat, kijk maar gewoon zelf. Ik moest in ieder geval in huilen uitbarsten….. maar ja dat doe ik bij elk huwelijksaanzoek die ik zie. enjoy!

  (http://tinyurl.com/6mq46wm)

  Ook interessant:  liefde
  0
  0

Ik wil hier ook wat over zeggen

Geef me een andere volkab

 • 0
  0

Deel je kennis over beste huwelijksaanzoek ooit en verlicht

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*