1. de idiote ingenieur die de koppeling heeft bedacht

    Het is 2013, maar nog steeds maken autofabrikanten auto’s met koppelingen. Nota bene een mechanisme die duizenden mensen per jaar het leven kost. Deze idiote ingenieur, die ik niet persoonlijk ken, zou ik wel persoonlijk in elkaar willen slaan. Het is de nachtmerrie van elke vrouw en bejaarde, dat kan ik je vertellen.

    Koppeling half ingedrukt houden, hellingproef en al die andere blabla. Wat een kutsysteem heb je ontwikkeld, kut ingenieur. De gast die de automaat heeft bedacht is door God als Bevrijder en Profeet naar de wereld gestuurd. Dat is pas een held.

    Ook interessant:  bolide
    0
    0

Ik wil hier ook wat over zeggen

Geef me een andere volkab

Deel je kennis over de idiote ingenieur die de koppeling heeft bedacht en verlicht

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*