1. een leuke vrouw hebben

  Het maakt de wereld leuker en fijner. Als er iemand is waarvan je weet: zij zal alles voor me doen om me gelukkig te maken en om van me te houden, dan heb je het eigenlijk al gemaakt op deze wereld. Iemand die je waardeert voor wie je bent… iemand die je liefhebt en je respecteert. Kan het nog beter dan dat? Ik denk het niet. Ik vind het enorm leuk als ik ook dingen kan leren van haar, dingen kan vragen en samen te dromen over dingen die nog gaan komen. Als zij dat dan ook vindt, dan ben je in feite compleet.

  En al helemaal leuk als ze intelligent, wijs, lief, schattig, leuk en een nerd is. Beter kan gewoon niet.

  (zov: hoe maak je een man gelukkig)
  (zov: wederhelft)
  (zov: soulmate)

  Ook interessant:  familie
  +2
  -1

Ik wil hier ook wat over zeggen

Geef me een andere volkab

Deel je kennis over een leuke vrouw hebben en verlicht

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*